top of page

Social media beheer

Ben je een ondernemer gevestigd in Friesland en heb je te weinig tijd om zelf te werken aan de online zichtbaarheid? Dan ben ik er om je te helpen! Ik beheer graag de social media kanalen voor jouw onderneming en maak daarbij passende content.

In het huidige digitale tijdperk is een sterke aanwezigheid op sociale media van cruciaal belang om je merk te laten groeien en je doelgroep te bereiken. Maar ik begrijp dat als drukke ondernemer de tijd beperkt is en het lastig kan zijn om jezelf op de juiste manier te profileren op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarom neem ik graag het social media beheer uit handen, zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten. 

 

Of je nu een kleine startup bent, een gevestigde lokale onderneming of een regionaal bekend merk: samen bedenken we een concept dat passend is. 

Social media beheer voor
Hotel Almenum Harlingen

  • Instagram
  • Facebook

Voor Hotel Almenum in Harlingen beheer ik de Facebook & Instagram pagina. Daarvoor heb ik een huisstijl ontworpen die herkenbaarheid geeft aan de berichten. 

Op Instagram wordt er gebruik gemaakt van stories, reels en berichten met passende hashtags en vormgeving. Op Facebook wordt er gezorgd voor dezelfde herkenbaarheid in de berichten.

Naast het beheer en het maken van content verzorg ik ook de fotografie voor het hotel. 

IMG_0249_edited.jpg
IMG_0248_edited.jpg
instagramhotelalmenum.png
instagram11fountains.png
IMG_2052.jpg

Social media beheer voor
11fountains

  • Facebook
  • Instagram

Voor 11fountains beheer ik de kanalen van Facebook & Instagram.

Het is de grootste beeldentuin van Europa. De elf fonteinen in de vorm van bijzondere kunstwerken zijn te bewonderen in de Friese Elfsteden. 

Met verschillende rubrieken, mooie plaatjes en diepgaande informatie probeer ik de doelgroep te prikkelen. 

Daarnaast fotografeerde ik het campagnebeeld voor de podcast. 

Social media beheer voor
Zangles Friesland Groningen

  • Instagram
  • Facebook

Voor Zangles Friesland Groningen beheer ik de Facebook & Instagram pagina. 

De warme en vrolijke gele huisstijl staat als een basis voor het bedrijf. De nadruk ligt op video content met prachtige voorbeelden van zanglessen. 

Een fijne samenwerking waarbij ik de toegestuurde content in de vrolijke huisstijl giet. Met als basis een contentkalender voor de communicatie en verdeling van de berichten.

IMG_2050.jpg
IMG_2049.jpg
instagramzanglesfrieslandgroningen.png
instagramzvamaatwerk.png
Scherm­afbeelding 2023-05-22 om 20.35.06.png

Social media beheer voor
ZVA Maatwerk

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor ZVA Maatwerk beheerde ik de kanalen van Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Ik heb de organisatie eerst voorzien van een nieuwe online uitstraling en daarbij passende berichten gemaakt. Welke Instagram feed spreekt je het meeste aan, links of rechts?  

Het LinkedIn profiel is geprofessionaliseerd en voor het eerste bericht is er een interview geschreven. Een goeie terugkomer!

bottom of page